2541073777 Καπνεργατών 5, Ξάνθη dimitris.pamporis@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
PAMPORIS ELEVATORS | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Ξάνθη


Η τακτική συντήρηση κάθε ανελκυστήρα εκτός από υποχρεωτική από το νόμο, είναι και απαραίτητη προκειμένου η μετακίνηση με αυτόν να πραγματοποιείται με ασφάλεια, αλλά και για να αποφευχθούν μελλοντικές δυσλειτουργίες.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “PAMPORIS ELEVATORS” το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, αναλαμβάνει την τακτική συντήρηση παντός είδους ανελκυστήρων, παρέχοντας σχολαστική και εγγυημένη εργασία καθώς και επισκευές ανελκυστήρων σε κτίρια στην Ξάνθη και τις γύρω πόλεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Η τακτική συντήρηση περιλαμβάνει:
 
    Ελέγχο των διατάξεων ασφαλείας  
    Έλεγχος στα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα  
    Λίπανση και καθαρισμό των εξαρτημάτων  
  και ότι άλλο χρειάζεται ο ανελκυστήρα σας προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τη μείωση των πιθανοτήτων βλαβών και απορρυθμίσεων του.  
     
  Έχοντας ως κύριο μέλημά μας την ασφάλεια και την απροβλημάτιστη χρήση του ανελκυστήρα σας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε συντήρηση και επισκευή σε παντός είδος ανελκυστήρες, η οποία πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα.  
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΒΛΑΒΕΣ

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, είμαστε κοντά σας όλο το 24ωρο, παρέχοντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε περίπτωση βλάβης του ανελκυστήρα σας.
 
     
     
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να σας ενημερώσουμε σχετικά με το κόστος συντήρησης. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η οργάνωση του τμήματος συντήρησης είναι η εγγύηση για την μακρόχρονη, απροβλημάτιστη λειτουργία του ανελκυστήρα και την ασφάλειά σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τους ανελκυστήρες του κτιρίου σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη και τις γύρω πόλεις.