2541073777 Καπνεργατών 5, Ξάνθη dimitris.pamporis@gmail.com
hero image
 
     
     
  PAMPORIS ELEVATORS
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Ξάνθη - Μελέτη, Εγκατάσταση, Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων Ξάνθη


Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “PAMPORIS ELEVATORS” το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στο χώρο των ανελκυστήρων.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η δεύτερη γενιά, το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι, να προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες καθώς και άμεση εξυπηρέτηση στην Ξάνθη και τις γύρω πόλεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  Με συνέπεια & επαγγελματισμό
 
  μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την εγκατάσταση παντός είδους ανελκυστήρων, καθώς και την σωστή συντήρηση, την άμεση επισκευή και τον πλήρη εκσυγχρονισμό τους.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρες φορτίων, αναβατορίων φορτίων και αυτοκινήτων, ανυψωτικών ΑΜΕΑ και κυλιόμενων σκαλών σε κτίρια στην Ξάνθη και τις γύρω πόλεις.
 
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των ανελκυστήρων αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε τις πιο σύγχρονες, ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να σας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση αλλά και να σας εξασφαλίσει την απροβλημάτιστη χρήση του ανελκυστήρα σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

σε συνδυασμό με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αποτελούν εγγύηση για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.
 
     
     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τους ανελκυστήρες του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη και τις γύρω πόλεις.