2541073777 Καπνεργατών 5, Ξάνθη dimitris.pamporis@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
PAMPORIS ELEVATORS | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Ξάνθη


Εξαιτίας της συνεχούς χρήσης του ανελκυστήρα και με το πέρασμα των χρόνων σημειώνονται φθορές και βλάβες που επιβάλλουν την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό του. Επίσης, σύμφωνα με την ΚΥΑ η αναβάθμιση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη σε παλιούς ανελκυστήρες ώστε αυτοί να είναι ασφαλείς, λειτουργικοί και να εξοικονομούν ενέργεια, καθώς και να είναι πιστοποιημένοι.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “PAMPORIS ELEVATORS” το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη, είναι πάντα κοντά σας και μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον εκσυγχρονισμό ανελκυστήρων σε κτίρια στην Ξάνθη και στις γύρω πόλεις.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Ολοκληρωμένες & Ποιοτικές Υπηρεσίες
 
     
  Έχοντας ως γνώμονα τις ασφαλείς μετακινήσεις και την άριστη λειτουργικότητα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο εκσυγχρονισμού ανελκυστήρα που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές σας.

Πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία της αναβάθμισης, εξειδικευμένος τεχνικός μας, κάνει μια αρχική εκτίμηση της κατάστασης του ανελκυστήρα σας και σας ενημερώνει για τις τροποποιήσεις που είναι καλό να γίνουν. 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
και ξεκινά τις εργασίες ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, με στόχο να σας παραδώσουμε έναν ασφαλές ανελκυστήρα το συντομότερο δυνατό.
 
     
     
     
 
ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ
επιτυγχάνεται η καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του προς όφελος δικό σας αλλά και όλων των επιβατών.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τους ανελκυστήρες του κτιρίου σας.
Εξυπηρετούμε άμεσα την Ξάνθη και τις γύρω πόλεις.